Budapesti Polgárőrség

A Budapesti Polgárőrség Magyarország legnagyobb bűnmegelőzéssel foglalkozó civil szervezeti szövetségének tagjaként, a civil felelősségvállalás eszközével vállal szerepet a bűnmegelőzésben és a közbiztonság javításában a főváros területén. Szövetségünk közel 1700 polgárőr munkáját összefogva, 46 egyesület technikai eszközeivel, hely- és személyismeretével, a lakosság bizalmának támogatását élvezve segíti a hivatásos rendvédelmi szerveknek, önkormányzatoknak és az intézményeknek a bűnmegelőzés terén az élhető és biztonságos környezet érdekében végzett tevékenységét.

Polgárőreink, Magyarország legnagyobb civilszervezetének tagjaiként önkéntesen, szabadidejükben látnak el mintegy 20-féle szolgálat típust, éves szinten több mint 20 000 alkalommal.

Stratégiai partnereink: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapest Főváros Közterület-felügyelete a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa, Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósággal.

A Budapesti Polgárőrség munkájáról bővebben a www.bpsz.hu weboldalon és a Facebookon tájékozódhat

www.bpsz.hu

https://www.facebook.com/BudapestiPolgarorseg/